Hacket på parkeringsplassen

Kjeltringene eier ikke skam.

Foto: Colourbox.com
Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Så lenge du klarer å styre unna tiggerbrevene du får på e-post, føler du deg kanskje trygg, men den bitre sannhet er dessverre at svindlerne stadig pønsker ut nye metoder å loppe deg for penger på.

>>> De siste svindelforsøkene

Falske parkeringsbøter

I følge AARP Bulletin Today er siste skrik i USA nå å legge falske parkeringsgebyrer på parkerte biler.

På gebyret, som du selvsagt får selv om bilen din er lovlig parkert, står det oppgitt en nettadresse hvor du kan klikke deg inn for å få se fotobevis på parkeringsovertredelsen din. Og dermed er altså honningfellen satt ut til de frustrerte bilistene som altså ikke har gjort noe galt...

Når bilistene går inn på den oppgitte nettadressen, er nemlig sjansen stor for å bli utsatt for alvorlige virus, og ifølge en dataekspert ved navn Lenny Zeltser er dette hva du kan bli utsatt for:

Når du åpner nettsiden får du beskjed om å laste ned et program for å se bildebeviset av den påståtte parkeringsforseelsen din. Og det er selvsagt her faren ligger, for dette programmet inneholder alt du ikke vil ha på PC-en din.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.