Hadde betalt med app, så fikk han bot for ikke å ha «gyldig billett synlig i frontruten»

- Parkeringsbetjenten var ikke logget på riktig parkeringssone, innrømmer EuroPark.

HADDE BETALT: To ganger har Irfan Ahmed Aftab fått parkeringsbot for å ikke ha «gyldig billett ikke synlig i frontruten» når han har betalt med app. Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN / NTB SCANPIX
HADDE BETALT: To ganger har Irfan Ahmed Aftab fått parkeringsbot for å ikke ha «gyldig billett ikke synlig i frontruten» når han har betalt med app. Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN / NTB SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange steder kan du betale med app i stedet for å legge en parkeringslapp fra en parkeringsautomat i frontruta. Enkelt, ikke sant?

LES OGSÅ: Med denne appen finner du alltid bilen din på 1-2-3

Det har også Irfan Ahmed Aftab benyttet seg av, men to ganger har han nå blitt ilagt parkeringsbot fra Europark, selv om han har betalt for parkeringen med EasyParks app.

Ikke lapp med app

Irfan Ahmed Aftab forteller til Dinside at begge parkeringsgebyrene har forekommet på samme sted i Oslo, hvor han parkerer daglig.

- Årsaken som oppgis på kontrollavgiften er «gyldig billett ikke synlig i frontruten» - noe som det i grunn ikke gjør når man benytter EasyPark-appen, sier Irfan Ahmed Aftab til Dinside.

Han sier videre at han anser det som tapt arbeidstid å sende inn klage på avgift som er urettmessig.

- Dessuten må jeg dekke gebyr for å bestille elektronisk kvittering fra EasyPark, noe som Europark ikke dekker, sier Aftab.

Hvordan er det mulig?

Dinside har fått tilgang til dokumentasjonen i saken, som ganske riktig viser at Aftab har betalt med EasyParks app, men at han har fått parkeringsbøter for å stå parkert selv om han har betalt korrekt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer