Hafslund vil betale strømregningen din

Strømselskapet tilbyr en ny forsikring som skal dekke strømregningen din om du ikke har mulighet til å betale.

BETALINGSFORSIKRING. Om du ikke klarer å betale strømregningen, kan Hafslund kanskje dekke utgiftene for deg. Men betalingsforsikringen er langt fra gratis... Foto: Per Ervland
BETALINGSFORSIKRING. Om du ikke klarer å betale strømregningen, kan Hafslund kanskje dekke utgiftene for deg. Men betalingsforsikringen er langt fra gratis... Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange Hafslund-kunder har de siste ukene blitt oppringt og tilbudt en såkalt betalingsforsikring.

Forsikringen skal dekke strømregningen din i inntil seks måneder, dersom du skulle bli langtidssykemeldt (mer enn 30 dager med sykemelding) eller få fyken på jobben.

Men forsikringen har sin pris. Du må betale 468 kroner i året (39 kroner i måneden), hvilket betyr at du skal ha et ganske stort beløp å betale på strømregningen, dersom det skal lønne seg å hoppe på en slik avtale.

Er strømregningen din for høy? Gjør noe med det her!

- Kommer an på forbruket

Informasjonssjef Katarina Finneng i Hafslund sier at bedriften har fulgt godt med på hvordan bankene har utvidet sine forsikringsordninger, og latt seg inspirere av andre strømselskaper som tilbyr liknende forsikringer.

- Vi har også opplevd en stor interesse for og etterspørsel etter en slik forsikring, og vi ønsker å imøtekomme kundene våre, sier Finneng til DinSide.

DinSide: - Men nesten 500 kroner i året er ganske mye for en slik tilleggsforsikring?

- Det kommer an på hva slags forbruk en har. Man må ha et visst strømforbruk for at det skal lønne seg. Vi henvender oss ikke til kunder med lavt forbruk, sier Finneng.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.