Halv pris Oslo-Trondheim

Mini-televerkene Privatel og Teleman er billigst på henholdsvis lokalsamtaler og på fjernsamtaler innen Sør-Norge. De er nå med i Telefonkalkulatoren.

Publisert

Privatel eies av nederlenderen Jan Klosterman. I likhet med den andre lillput-utfordreren i det norske telemarkedet, Teleman, satser selskapet særlig på utenlandssamtaler til fjerne land. Mens Teleman trekker frem sine særlig gunstige satser til Pakistan og India, nevner Privatel sine samtalepriser til Chile.

Det er hovedsakelig innvandrere fra fjerntliggende land som benytter de to selskapene. - De har ikke bygget opp noen loyalitet til Telenor, sier administrerende direktør Andiara Nordang i Teleman AS.

Teleman har circa 2.000 kunder, sider Nordang.

Høyst interessant også innenlands

Etter at Telia et par år har utfordret Telenor med store lokaltakstsoner i Norge, endret Telenor 25. mars også sine lokaltakstsoner. Lokaltakst krever nå Telenor opp for samtaler innen ditt fylke, og mellom dette og nabofylkene. Aust- og Vest-Agder, Akershus og Oslo, Østfold og Vestfold samt Troms og Finnmark regnes som ett fylke i det nye takstregimet.

Telenor har på denne måten kraftig spist seg inn på Telias forsprang på mellomlange samtaler. Men ingen av dem er i nærheten av å matche Teleman. Hele Sør-Norge fra og med Sør-Trøndelag er ett lokaltakstområde for Teleman. Selve lokaltaksten er nøyaktig den samme som Telenors.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer