Snuspriser i Sverige vs. Norge 2016

Halv pris på snus, røyk og rullings i Sverige

Se prisforskjellene på tobakk.

SNUS OG TOBAKK: Bruker du nikotin og befinner deg på grensa, er det mye å spare på å handle. Prisene ligger på omlag halvparten. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
SNUS OG TOBAKK: Bruker du nikotin og befinner deg på grensa, er det mye å spare på å handle. Prisene ligger på omlag halvparten. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nordmenn på harryhandel er ikke så harry som du kanskje tror. Da Dinside nylig spurte dem hva de faktisk handler, svarte ikke folk bacon og røyk, men grønnsaker og ost.

Og de sparer mye: Omlag 30 prosent på en vanlig tacomiddag, og nesten 40 prosent på en hjemmelaga pizza.

Samtidig bugner det fortsatt av tobakksselgere på grensa. Og her er det enda mer å spare.

Vi hentet inn svenske priser fra MaxiMat på Nordby Shoppingcenter og norske priser fra Coop Mega på Hasle i Oslo for å sjekke nøyaktig hvor mye billigere tobakken er i Sverige.

Snuspriser i Sverige

Er du snuser eller røyker, kjøper du ikke én og én pakke, slik som i Norge. De svenske prisene nedover forutsetter derfor kjøp av 10 eller 5 pakker på én gang, omregnet til pris per pakke i norske kroner.

Kort fortalt får du altså omlag halv pris på både porsjonssnus og løssnus i Sverige sammenliknet med Norge.

Røyk- og rullingspriser i SverigeI Sverige er det ofte ikke 20 sigaretter i en vanlig «20-pakning», men 19. Vi har ikke tatt med denne forskjellen i tabellen, da det utgjør noen få kroner per pakke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer