Halv pris på trening

Det er ingen vits i å betale for mye selv om du er en treningsfantast. Her kan du sjekke hvor du trener billigst og dyrest.

Publisert
Sist oppdatert

Opp mot 6.500 kroner "riskerer" du å betale per år hvis du ønsker å trene hos en av de fancy treningskjedene. Dette er nemlig den prisen du må betale på det dyreste senteret til Elixia.

Er kravene ikke like store, kan du i stedet trene på et av sentrene til Friskis & Svettis, der prisen ligger ned mot 3.120 kroner. Du betaler med andre ord under halvparten av det Elixia-kjeden krever.

Kjede kontra enkeltsenter

I tabellen nedenfor kan du se alle prisene hos de seks store treningskjedene i Norge (prisforskjeller markert med intervall). Kjedene teller tilsammen nærmere 100 sentre fordelt over hele landet.

I lenkene øverst til høyre kan du se prisene på enkeltstående treningsentre i fire store norske byer: Oslo, Bergen, Trondheim og Tromsø.

Det er ikke entydig om det er kjedene eller de enkeltstående sentrene som er dyrest. For i hovedstaden er flere av de enkeltstående sentrene nemlig nesten like dyre som de dyreste kjedene. Nesten det samme gjør seg gjeldene i Bergen.

Men i Trondheim og Tromsø er prisnivået mye lavere hos de enkeltstående sentrene. Her får du raskt et årsmedlemskap til godt 3.000 kroner. Og disse sentrene krever heller ikke innmeldingsavgift.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer