Renovering av bolig

Håndballstjernen bommet grovt på renoveringsbudsjettet

Kunstneren og håndballstjerna Isabel Blanco trosset økonomi-frykten og fikk hjelp på TV.

ALL IN: Den tidligere håndballstjerne Isabel Blanco gir alt når hun har bestemt seg for noe. Denne gangen kom Silje Sandmæl til unnsetning da det gjaldt som mest. Skjermdump: TV3
ALL IN: Den tidligere håndballstjerne Isabel Blanco gir alt når hun har bestemt seg for noe. Denne gangen kom Silje Sandmæl til unnsetning da det gjaldt som mest. Skjermdump: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SSe for deg at du har kjøpt drømmehuset som må renoveres og at du plutselig forstår at du har feilberegnet og ikke planlagt godt nok, og går på en skikkelig budsjettsmell. Hva gjør du da?

Manglet penger til boligdrømmen

I tirsdagens episode av TV-programmet «I lomma på Silje», er programleder Silje Sandmæl hjemme hos kunstner og tidligere håndballstjerne Isabel Blanco. Isabel har kjøpt drømmehuset og har gjort mye av arbeidet selv. Men det er fortsatt mye som gjenstår, og det mangler penger. Samtidig er Blanco livsglad optimist og tenker at alt ordner seg.

Programleder Sandmæl forteller til Dinside at denne episoden har betydd mye for henne.

- Det var en følelsesmessig berg- og dalbane. Jeg tror mange er som Isabel og tror at alt ordner seg. Men når det kommer til penger, er det sånn at uten planlegging kan det gå så utrolig galt. Jeg så med en gang at dette ikke kom til å gå, hvordan skulle Isabel klare alle utgiftene?

- Ikke farlig å være dårlig

Isabel Blanco fikk en lærerik opplevelse av å være «I lomma på Silje».

- Det var interessant. Dette med økonomi og de temaene kan være litt vanskelig. Jeg har litt angst for tall. Her visste jeg at jeg måtte face noen ting jeg har skubbet foran meg lenge. Når livssituasjonen min ble som den ble, så var dette en kjempemulighet. Men det var en veldig følelsesmessig uke den uken vi spilte inn programmet, sier hun til Dinside.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.