Håndverkerkontrakt for fast eiendom

Klikk her for å laste ned den nye Word versjonen.

Publisert

Kontrakten gjelder arbeidsavtale mellom yrkesutøver og privat forbruker om endringer eller reparasjon av fast eiendom som hovedsakelig benyttes til personlig bruk for forbrukeren.

Kontrakten må ses i sammenheng med Håndverkertjenesteloven av 16 juni 1989 nr 63 som inneholder flere lovregler som ikke kan fravikes til ugunst for forbrukeren, jfr. lovens § 3.

Kontrakten er ment som et hjelpemiddel for forbrukere og tjenesteytere som ikke er vant til å sette seg inn i lovtekster. Håndverkertjenesteloven finner du i sin helhet på Lovdata på nett.

1. Personalia

Håndverker: .............................................. Forbruker: ..............................................

Addresser: ........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................Telefon: .............................................. Telefon: ..........................................................

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer