Håp for tidligere Nettringen-kunder.

Det tok ikke lang tid fra IP-telefonileverandøren Nettringen ble slått konkurs til konkurrentene strekker ut sine hjelpende hender. To selskap har nå gått ut med gunstige tilbud til tidligere Nettringen-kunder: Telio og Ippcom AS.

Publisert
Sist oppdatert

Redningsplanke fra Norges første og største

Som følge av flere henvendelser fra fortvilte Nettringen-kunder har Telio bestemt seg for å tilby alle tidligere Nettringen-kunder å flytte sitt abonnement kostnadsfritt til seg. Alle dem som ønsker å benytte seg av dette tilbudet, kan henvende seg til Telio på telefon 815 69 070 innen utgangen av april.

- Det er ingen overraskelse at små aktører som Nettringen må opphøre, dettehar vi ventet på, og det er god grunn til å anta at flere vil følge i tidensom kommer, skriver Telio i en pressemelding. - Det har vært en overetablering av aktører som ønsker å tilby denne type tjenester. Mange av disse vil mislykkes enten av tekniske eller økonomiske årsaker. Les mer om selskapet på www.telio.no.

Den egentlige prisen

Nettringen lå som en av de billigste abonnementstypene for vårt standard ringemønster. Trykk her for å se hva som nå blir billigst for deg med DinSides Telefonkalkulator.

Nok en redningsplanke fra nykommer

Den relativt nystartede IP-telefonileverandøren Ippcom AS har kjøpt rettigheten til Nettringens kunderegister av konkursboet. Tidligere Nettringenkunder vil i løpet av det nærmeste døgnet få tilbud om å slutte seg til en av Ippcoms abonnementsløsninger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer