Har du date i kveld?

Dette er en ekte gentleman - til 500 kroner i timen.

Hvis du har lyst til å prøve noe helt nytt kan du dra på date med Petter Syversen. Det er kun din egen begrensning som bestemmer hva dere skal finne på - teater, restaurant, klatring, skitur eller opera? Foto: For-henne.no
Hvis du har lyst til å prøve noe helt nytt kan du dra på date med Petter Syversen. Det er kun din egen begrensning som bestemmer hva dere skal finne på - teater, restaurant, klatring, skitur eller opera? Foto: For-henne.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Vår tanke med gentlemanndelen er å gjøre noe nytt og spennende som får oppmerksomhet. Vi vil gi damer oppmerksomhet, og tror damer synes det er koselig å få blomster av en mann i dress, sier Petter Syversen, daglig leder og Gründer av "For Henne".

- Vi gjør hovedsaklig alt som er av praktisk handymanjobb. Vi kan pusse opp, henge opp lamper, skru sammen bokhyller og flytte for deg. Teknisk sett gjør vi alt du trenger en mann til å gjøre, sier Syversen.

For Henne leier ut handy mannfolk som kan hjelpe deg med praktiske gjøremål, i tillegg til ledsagere/gentlemenn. For 500 kroner timen, inklusive moms, kan du leie en ledsager til hva enn det måtte være.

Gentlemannen kan leies hvis du trenger noen å trene med, noen å dra på museum med, eller hvis du trenger følge i teateret eller på fest. Altså, typiske dateaktiviteter, minus treningsdelen.

- Vi har vært på mest standard dates til nå, noen restaurantbesøk og en del kafeturer, sier Syversen.

- Vi har spist, drukket vin og skravlet, det har vært veldig hyggelig. Datene varer som regel to til fire timer, litt lenger enn når vi er handymenn, sier Syversen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.