Har du Norges dyreste kredittkort?

De bevisstløse betaler mye mer.

Det er ikke likegyldig hvilket kort du trekker. Foto: Per Ervland
Det er ikke likegyldig hvilket kort du trekker. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Først: DinSide anbefaler ingen å handle på kreditt dersom du ikke betaler regningen innenfor de rentefrie dagene. Men - når så mange nordmenn likevel gjør det, så pass i alle fall på å velge riktig kredittkort. Det er tusenlapper å spare.

Vi har brukt Kredittkortbarometeret og funnet det dyreste kredittkortet i Norge akkurat nå.

Hvor mye mer du betaler for å benytte de dyreste kortene, avhenger selvsagt av størrelsen på forbruket ditt, men det kan dreie seg om flere tusen kroner i året i unødvendige renteutgifter.

Og barometeret viser: Gullkort fra Terra utstedt av Lofoten sparebank anbefales ikke dersom du benytter deg av kreditten og vil betale minst mulig i renter til banken.

Gullkort på bunnen

Fordi vinnerne og taperne i kredittkorttesten i størst grad avgjøres av den nominelle renten på de ulike kortene, varierer ikke plasseringene så mye selv om du bruker kortet mye eller lite.

Her kan du se antall varekjøp og uttak vi har lagt til grunn i dagens test.

Ikke overraskende er Skandiabanken vinneren også denne gangen med en effektiv rente på 13,93 prosent, mens Terra Gold fra Lofoten Sparebank havner helt på bunnen med 26,85 prosent effektiv rente.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.