Har du prøvd ginkgo?

Publisert
Sist oppdatert

Etterlysning: Har du prøvd ginkgo biloba? Gingko biloba er et av de mest brukte naturlegemidlene i verden. Den bedrer blod-gjennomstrømningen i hjernen, bena og huden, og brukes i behandling av senil demens, øresus, røkeben og svimmelhet.

Ginkgo biloba, eller det kinesiske tempeltreet, har vokst på jorden de siste 250 millioner år, og ekstrakten fra bladene er basisen for et av de mest brukte naturlegemidlene i hele verden. Den bedrer blod-gjennomstrømningen i hjernen, bena og huden, og brukes i behandling av senil demens, øresus, røkeben og svimmelhet.

Den bedrer blod gjennomstrømningen til hjernen og mikrosirkulasjonen i hjernen. Ginkgo brukes derfor med effekt ved mild til moderat Alzheimer og ved begynnende senil demens og nedsatt mental funksjon eller andre former for funksjons nedsettelse i hjernen. Typiske symptomer som ginkgo hjelper mot er: konsentrasjonsvansker, redusert hukommelse, tretthet, nedsatt prestasjonsevne, redusert stemningsleie, angstplager, svimmelhet, øresus, hodepine med mere. Ginkgo øker blodtilførselen til områder som har redusert sirkulasjon i hjernen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer