Har du vært snill i år?

Det er mye du kan gjøre for å hjelpe trengende rundt om i verden, og på Internett er det faktisk utrolig enkelt å donere penger til organisasjoner som driver med humanitær virksomhet.

Publisert

Vil du ha besøk av julenissen, er det fortsatt mulig å gjøre et par gode gjerninger. DinSide har funnet frem til noen veldedige organisasjoner som trenger din støtte, enten i form av penger, klær eller Trumfpoeng.

Frelsesarmeen

- Du kan melde deg som fadder, eller donere penger på våre hjemmesider, forteller Knut Ytterdal, informasjonssjef i Frelsesarmeen. I mer enn 100 år har Frelsesarmeen gitt en utstrakt hånd til mennesker, uansett hvilken livssituasjon de befinner seg i.

- Vi arbeider i over 100 land, med fengselsarbeid, alkoholistomsorg, kontaktsenter for narkomane og alkoholikere, rehabiliteringssenter for unge stoffmisbrukere, mødrehjem for unge mødre, barnehjem, pluss andre forebyggende tiltak. Akkurat nå prøver vi å samle inn penger som skal gå til hjelpesendinger i Moldova, hvor det er over 40.000 foreldreløse barn som trenger mat, klær, og leker, forteller Ytterdal.

- Vi har tre trailere med nødhjelp som vi hadde tenkt å sende i romjulen, men for å få gjennomført dette trenger vi en million kroner.

Vil du hjelpe Frelsesarmeen, kan du klikke her.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.