Har du vært snill i år?

Det er mye du kan gjøre for å hjelpe trengende rundt om i verden, og på Internett er det faktisk utrolig enkelt å donere penger til organisasjoner som driver med humanitær virksomhet.

Publisert

Vil du ha besøk av julenissen, er det fortsatt mulig å gjøre et par gode gjerninger. DinSide har funnet frem til noen veldedige organisasjoner som trenger din støtte, enten i form av penger, klær eller Trumfpoeng.

Frelsesarmeen

- Du kan melde deg som fadder, eller donere penger på våre hjemmesider, forteller Knut Ytterdal, informasjonssjef i Frelsesarmeen. I mer enn 100 år har Frelsesarmeen gitt en utstrakt hånd til mennesker, uansett hvilken livssituasjon de befinner seg i.

- Vi arbeider i over 100 land, med fengselsarbeid, alkoholistomsorg, kontaktsenter for narkomane og alkoholikere, rehabiliteringssenter for unge stoffmisbrukere, mødrehjem for unge mødre, barnehjem, pluss andre forebyggende tiltak. Akkurat nå prøver vi å samle inn penger som skal gå til hjelpesendinger i Moldova, hvor det er over 40.000 foreldreløse barn som trenger mat, klær, og leker, forteller Ytterdal.

- Vi har tre trailere med nødhjelp som vi hadde tenkt å sende i romjulen, men for å få gjennomført dette trenger vi en million kroner.

Vil du hjelpe Frelsesarmeen, kan du klikke her.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer