- Har folk flest sex i Kina?

Folk flest bor i Kina, sies det. Sexolog Esben Esther Pirelli Benestad har derfor sett nærmere på hvordan det står til med de homofiles rettigheter i det asiatiske landet.

Publisert
Sist oppdatert

- Har folk flest sex i Kina?

Folk flest bor i Kina, sies det. Sexolog Esben Esther Pirelli Benestad har derfor sett nærmere på hvordan det står til med de homofiles rettigheter i det asiatiske landet.

Av sexolog Esben Esther Pirelli BenestadEttersom det er fastslått at folk flest bor i Kina, blir det av interesse å se nærmere på hvordan det står til med majoriteten av jordens befolkning - for eksempel - på det seksuelle området.

CNN Beijing Bureau Chief melder at det kinesiske samfunnet viser mer toleranse overfor lesbiske og homoseksuelle.

Friskmeldt ?

Bareieren Zhang Yi mikser cocktailer i baren sin i Peking. En bar som er laget som et fristed for homser og lesber. Selv om den kinesiske regjeringen «friskmeldte» (det vil se at homoseksualitet ble fjernet fra det kinesiske diagnoselistene) lesber og homser i 2001, finnes det enda få steder hvor denne delen av Kinas befolkning kan møtes og føle seg på hjemmebane.

Zhang sier selv at han håper hans bar kan bidra til at skeive kinesere kan finne seg selv og sin egen identitet.Dette blir selvfølgelig helt grunnleggende lettere når seksualitet mellom personer av samme kjønn ikke lenger er sett på som en sykdom eller en forbrytelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer