Trumf og Coop

Har milliarder til gode

Er budsjettet litt stramt? Nordmenn har milliarder til gode gjennom dagligvarekjedenes bonusordninger.

KUNDEPROGRAM: Du kan ha flere tusen kroner til gode hos NorgesGruppen eller Coop. Illustrasjonsfoto: Jon Olav Nesvold / NTB
KUNDEPROGRAM: Du kan ha flere tusen kroner til gode hos NorgesGruppen eller Coop. Illustrasjonsfoto: Jon Olav Nesvold / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Begynner renteøkningene, strømprisene og matprisene å tære på reservene? Har du lett gjennom alle jakke- og veskelommer, og sjekket alle konti?

Alt håp er ikke ute, det kan fortsatt være penger å finne.

– Trumf-medlemmene har rundt 1,7 milliarder kroner i tilgjengelig og ubrukt bonus, sier Kine Søyland, kommunikasjonssjef i NorgesGruppen.

Bonusen kan tas ut på en rekke måter. Det mest nærliggende er kanskje å bruke dem til å betale i butikk eller overføre til kontoen din.

Du kan overføre Trumf-bonusen din til Nordic Choice club eller SAS EuroBonus, eller du kan velge å donere deler av bonusen til ulike organisasjoner som Kirkens Bymisjon, UNICEF eller Turistforeningen.

– Å donere til et humanitært formål synes jeg hadde vært hyggelig om noen har anledning til i disse dager, sier Søyland.

Merk at dette ikke blir registrert hos Skatteetaten, slik at du ikke får skattefradrag.

Utbytte en gang i året

Hos Coop er bonussystemet litt annerledes, forteller Harald Kristiansen, kommunikasjonssjef i Coop. Kundene, som også er medeiere i Coop og samvirkelagene, får utbetalt utbytte i januar hvert år.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer