Har Posten julegaven din?

Det er fortsatt ikke for sent.

Åse Marie Lerfald er Postens julegavedetektiv. Hun synes det er tristest å finne myke pakker som er sendt fra oldemor.   Foto: Posten
Åse Marie Lerfald er Postens julegavedetektiv. Hun synes det er tristest å finne myke pakker som er sendt fra oldemor. Foto: Posten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvert år er det 300 gaver som ikke rekker fram til jul. I stedet for å havne under juletreet blir de liggende på Postkontoret i håp om at eieren skal dukke opp.

Hver dag før jul mottar Posten fem-seks gaver som ikke vil komme frem til mottaker.

– Den vanligste feilen er at avsenderen glemmer å skrive navn og adresse på adressekartet. Eller så skriver de adressen så svakt med blyant at det ikke blir gjennomslag på papiret, og jeg blir sittende med et forstørrelseglass for å prøve å tyde hva som står der. Noen glemmer også å lime på adressekortet, sier Åse Marie Lerfald, Postens julegavedetektiv, til DinSide.

Advarer: Dette julekortet bør du ikke åpne

Finn gaven på hjemmesiden

For at de fleste julepakkene skal nå fram til mottaker, har Posen lagt ut beskrivelser til gavene på sin hjemmeside.

På Postens julegaveservice kan du blant annet se når gaven ble sendt, hvem gaven er til, og hvor i landet gaven ligger. Forhåpentligvis er dette nok til at noen kjenner igjen gavene, slik at de når frem før jula setter inn for fullt.

– Kan noen lure til seg gavene?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer