Hårete rekorder

25 centimeter ut av øra ...

Publisert
Sist oppdatert

Radhakant Bajpai er tittelholderen med verdens lengste ørehår. De lengste utstikkerne i den fantastiske ørebusken måler 25 centimeter.

Radhakant Bajpai satte verdensrekorden første gang i 2003, da med en ørehårlengde på 13,2 centimeter. Nå har ørepryden vokst seg enda lengre og kraftigere, og han kan skryte på seg 25 centimeter, ifølge Chek News. Hårveksten er såpass betydelig at han må passe på å både sjamponere og kamme den ...

Ifølge nyhetssendingen om Bajpai, som du kan se klipp av nedenfor, er han bitter på den indiske regjeringen, som han mener ikke behandler ham med den respekten han fortjener som en verdensrekordholder.

Ifølge Guinness Rekordbok, uttaler inderen selv at:

- Å nå til topps i Guinness Rekordbok er virkelig en spesiell anledning for meg og familien min. Gud har vært veldig snill mot meg.

Mannen er en kjøpmann fra Uttar Pradesh i India ... håper bare han ikke legger igjen ørehår i maten til kundene - det er vel hakket hvassere enn hår i suppa ...

Lengste legghår

Verdens lengste legghår er kanskje ikke helt i klasse med verdens lengste ørehår, men det er like fullt en hårete rekord. Wesley Pemberton heter mannen med legghåret, som altså målte 12,7 centimeter da rekorden ble satt i 2007. I et intervju i forbindelsen med den offisielle godkjenningen av rekorden, uttaler Pemberton at han etter å ha blitt oppmerksom på håret, begynte å beskytte det og ta ekstra godt vare på det ved å pleie det med balsam ... Han sier videre at hans kjæreste ikke var like begeistret over håret, men at han sikkert kom til å fjerne det når rekorden var et faktum. Og han hadde planer om å ramme det inn og henge det på veggen ...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer