Hei, bensinrapportør

Er du en av våre flinke bensinrapportører, bør du legge inn tilstrekkelig kontaktinformasjon om deg selv. Hvis ikke, vet vi jo ikke hvem vi skal kontakte om du er månedens flinke og heldige premievinner.

Publisert
Sist oppdatert

Vi trenger info

Hver måned kårer DinSide Økonomi den flinkeste bensin- og dieselrapportøren - altså den som har innrapportert flest priser til vår bensindesk. Vinneren får et årsabonnement på Autofil som takk, sponset av DinSide og Autofil.

Hvis en rapportør vinner flere ganger, vil denne få tilbud om å gi bort abonnementet. Og generøse rapportører har gitt premien videre til nestemann (eller dame) på listen, som ikke har vunnet premien det siste året.

Når en rapportør har vunnet, kontakter vi vedkommende for å få hans eller hennes privatadresse, som bladet kan sendes til. Og det er altså her vi ofte har et lite problem:

For når man registrerer seg som rapportør første gang, er det ikke nødvendig å gi andre opplysninger enn en mailadresse og et passord. Og er mailadressen ikke korrekt, eller hender det ofte at det går lang tid imellom at du er på mail, blir det altså vanskelig å få kontakt til deg.

Enda bedre er det også om du i tillegg legger inn full informasjon om ditt for- og etternavn, og også gjerne et mobilnummer. Vi vil selvfølgelig ikke bruke denne informasjonen til noe annet enn å kontakte deg om du har vunnet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer