Hele Norge ringer gratis første juledag!

"Det finnes ikke noe som heter gratis lunsj" - heter det i forretningslivet. Tilbudet fra Tele2 er det. Fra midnatt julaften og ett døgn fremover kan alle i Norge ringe gratis til samtlige norskregistrerte fasttelefoner.

Tele2 lar alle nordmenn ringe gratis hele første juledag. Er du ikke Tele2 kunde bør du registrere deg hurtigst mulig på 800 65 001
Tele2 lar alle nordmenn ringe gratis hele første juledag. Er du ikke Tele2 kunde bør du registrere deg hurtigst mulig på 800 65 001 Vis mer
Publisert

Eksisterende kunder behøver ikke løfte en finger for å nyte godt av tilbudet. Er du ikke kunde hos Tele2 må du ringe 800 65 001 innen julaften klokken 15.00 for å registrere deg i selskapets kunderegister. Det er fullstendig uforpliktende og gratis!

Velg 1502 manuelt

Når du registrerer deg får du valget mellom fast forvalg eller manuell inntasting av prefiks. DinSide anbefaler at du velger manuell inntasting av Tele2s prefiks 1502. Da er det helt ukomplisert for deg å gå tilbake til din faste teleleverandør etter at juletilbudet er over natt til andre juledag. Du bare ringer som før!

Bare til fasttelefoner

- Vi må understreke at tilbudet ikke gjelder telefoni til teletorgnumre, til utlandet, til internettnoder eller til teletorgnumre, sier adm. direktør i Tele2, Henrik Ringmar, til DinSide. Han låter litt bekymret når han får høre hvordan DinSide ønsker å presentere saken.

Kan ikke ta i mot hele Norge

Han kan ikke love at Tele2 har kapasitet til å ta i mot alle som ringer for å registrere seg.

- Jeg anbefaler folk å registrere seg så fort som mulig, sier Ringmar. Han forteller at det kan ta noen timer fra registrering til ordren er effektuert - med andre ord til du kan ringe gratis.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer