Helgens hotte sjekketriks

Er du singel etter et fast forhold? Her er fem tips til deg som skal ut på sjekkemarkedet igjen.

Publisert
Sist oppdatert

De er lett å tro at singellivet er en evig fest og flørt. Men om du er ledig på markedet etter et langt fravær med kjæreste, oppdager du raskt at sjekkingen kan være en vanskelig kunst.

For det første kan single velge mellom et utall varianter av mer eller mindre kvalitetssikrede utgaver av begge kjønn. Risikoen for å velge feil er derfor stor når du ikke lenger er vant til å skille kvalitet fra kåtskap.

Og er du gått tom for sjekkereplikker. Husk at det er de enkle triksene som virker best

I tillegg er det slett ikke sikkert at sjekkemarkedet nå fungerer etter de samme reglene som forrige gang du var singel. Derfor trenger du litt hjelp på veien. Og her er våre fem tips til nysingle menn og kvinner som vil være med på dansen igjen:

1) Lytt til erfaringDet første du trenger er en singel venn. En som kan fortelle deg om gode utesteder og møteplasser, som kjenner andre single mennesker og som kan advare deg mot de mest åpenbare tabbene i begynnelsen.

2) Les deg oppDameblader, magasiner og internettsider som Mozon.no har masse artikler og spørsmål fra lesere om sex og sjekking. Her kan du finne ut av hvordan andre single tenker om sjekking og lære noen gode tips på veien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer