Helikopter, ballong eller fallskjerm?

Ønsker du et ordentlig adrenalinkick i sommer? Det finnes flere spenstige alternativ. Hva med ballongferd, helikoptertur eller fallskjermhopping. Les videre - det er ikke så dyrt som du tror.

En ballongtur i det blå, med champagne etterpå. Foto: TAG
En ballongtur i det blå, med champagne etterpå. Foto: TAG Vis mer
Publisert

DinSide har undersøkt hva slags opplevelser du kan få dersom du er lei av billige charterturer og strikkhopping på Aker brygge.

Ballongferd med champagnedåp

- Folk er helt ekstatiske etter at de har vært oppe i en luftballong, forteller Tone Skinnes, markedskonsulent i Aktiv Arrangement. - Dette er en såpass unik opplevelse, og følelsen av å glide lydløst over hus og gårder er bare helt fantastisk, legger hun til.

- Vi arrangerer flere turer i uken, og tar av fra Akershus festning eller Marikollen. Det er ikke mulig å styre en luftballong, og man er helt overlatt til naturkreftene. Derfor har vi en del værforbehold, men myten om at det er kaldt å fly i en luftballong er bare tull, sier Skinnes. I selve kurven er det helt vindstille og apparatet som brukes til å fylle ballongen med varmluft holder deg lun selv på de kaldeste vinterdagene.

Total varighet på turen er omtrent tre og en halv time - inkludert transport til avgangssted og fra landingssted. - Vi kan ta opptil 8 passasjerer ( 6 på varme sommerdager ), og du kan reservere enkeltplasser eller hele kurven, forteller Skinnes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.