Helikopter, ballong eller fallskjerm?

Ønsker du et ordentlig adrenalinkick i sommer? Det finnes flere spenstige alternativ. Hva med ballongferd, helikoptertur eller fallskjermhopping. Les videre - det er ikke så dyrt som du tror.

En ballongtur i det blå, med champagne etterpå. Foto: TAG
En ballongtur i det blå, med champagne etterpå. Foto: TAG Vis mer
Publisert

DinSide har undersøkt hva slags opplevelser du kan få dersom du er lei av billige charterturer og strikkhopping på Aker brygge.

Ballongferd med champagnedåp

- Folk er helt ekstatiske etter at de har vært oppe i en luftballong, forteller Tone Skinnes, markedskonsulent i Aktiv Arrangement. - Dette er en såpass unik opplevelse, og følelsen av å glide lydløst over hus og gårder er bare helt fantastisk, legger hun til.

- Vi arrangerer flere turer i uken, og tar av fra Akershus festning eller Marikollen. Det er ikke mulig å styre en luftballong, og man er helt overlatt til naturkreftene. Derfor har vi en del værforbehold, men myten om at det er kaldt å fly i en luftballong er bare tull, sier Skinnes. I selve kurven er det helt vindstille og apparatet som brukes til å fylle ballongen med varmluft holder deg lun selv på de kaldeste vinterdagene.

Total varighet på turen er omtrent tre og en halv time - inkludert transport til avgangssted og fra landingssted. - Vi kan ta opptil 8 passasjerer ( 6 på varme sommerdager ), og du kan reservere enkeltplasser eller hele kurven, forteller Skinnes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer