Helt ekstreme priser

Dealextreme er nettbutikken som nesten opphever den økonomiske tyngdeloven.

EKSTREMT: Dealxtremes navn synes passende, ettersom en del av prisene er så lave at tidvis føles som de betale oss - ikke omvendt.
EKSTREMT: Dealxtremes navn synes passende, ettersom en del av prisene er så lave at tidvis føles som de betale oss - ikke omvendt. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange har lurt på hvordan en nettbutikk som for eksempel Play.com er i stand til å selge relativt ferske DVDer for så lite som 2-3 britiske pund (rundt 20-30 kroner), ikke minst fordi frakten er inkludert i prisen.

Skulle vi sendt en DVD fra Oslo til Stavanger ville bare portoen for en A-post-sending kommet på rundt 15 kroner, så for nordmenn framstår hele forretningsideen som noe av et økonomisk mirakel.

Gratis frakt

Enda mer uforståelig blir det med Dealextreme.com, en Hong Kong-basert nettbutikk som har så lave priser på de fleste av sine produkter at det egentlig burde være umulig.

På toppen av det hele kommer det faktum at butikken har gratis frakt på alt du bestiller, uansett om det koster én eller 30 dollar.

Dealextreme selger først og fremst rekvisita og tilbehør tilknyttet elektroniske produkter, det være seg batteriladere, mobilbatterier, hodetelefoner, overganger og adaptere, lyd- og bildekabler, spillkontrollere og det meste annet du kan komme på. En del av utvalget er som nappet ut av Clas Ohlsons hovedkatalog, men med atskillig lavere priser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.