Spar Norge

- Helt forferdelig

- Vi opplever dessverre dette med ujevne mellomrom, forklarer Martin Munthe-Kaas i Spar Norge.

OPPFORDRING: - Vi har informert kundene våre og oppfordrer til å vise aktsomhet, lyder beskjeden fra Spar Norge. Foto: Spar Norge
OPPFORDRING: - Vi har informert kundene våre og oppfordrer til å vise aktsomhet, lyder beskjeden fra Spar Norge. Foto: Spar Norge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Markedssjefens kommentar kommer etter at det har sirkulert en rekke falske Spar-konkurranser på Facebook den siste tida.

Tre av innleggene har fått godt over to tusen kommentarer til sammen, så det er tydelig at det er mange som ikke er klare over at det er en falsk Spar-konto som står bak konkurransene.

I de tre nevnte konkurransene fristes forbrukerne med et gavekort på 10 000 kroner om de deltar.

- Vi synes det er helt forferdelig og vi gjør alt for å sikre våre kunder og kjøpmenn i denne situasjonen, og jobber med å få stoppet det. Dessverre er dette noe som mange opplever, også i vår bransje, på sosiale medier. Vi har informert kundene våre og oppfordrer til å vise aktsomhet og ikke trykke på lenker, svare på meldinger eller delta i disse konkurransene, forklarer Martin Munthe-Kaas, markedssjef i Spar Norge, til DinSide.

Munthe-Kaas legger til at det kontinuerlig jobbes med å rapportere sidene og at de setter stor pris på alle som har gjort Spar Norge oppmerksomme på falske sider.

- Skulle du komme over et slikt innlegg, så rapporter det som spam/falsk side til Facebook og gi oss gjerne beskjed.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.