Helt ny strømkalkulator!

NYHET: Vår nye strømkalkis viser ikke bare hvem som er billigst akkurat nå, den viser også hvilken leverandør som har vært billigst de siste 6 månedene. Se hvor mye du kan spare.

Publisert
Sist oppdatert

Siden det ikke er noen kvalitetsforskjell på strøm, er det meningsløst å betale mer enn nødvendig.

Og tror du at det ikke er verdt bryet må du tro om igjen: Har du en enebolig og skifter fra en dyr til en billig strømleverandør kan du faktisk spare opp mot 2.000 kroner.

I tillegg har det aldri vært enklere å se hvem som er billigst for akkurat deg: Vi gir deg nemlig full oversikt over selskapenes priser, og det gjelder uavhengig av om du har variabel strømpris, fastprisavtale eller spotpris.

Billigst i dag, eller det siste halve året?

De fleste nordmenn har i dag standard variabel strømpris. Og for deg som vil fortsette med denne strømtypen har vår nye kalkulator en skikkelig nyhet: Ikke bare får du se hvilken leverandør som er billigst akkurat nå - du får også se hvilken strømleverandør som har levert variabel kraft billigst de siste seks månedeneDermed kan du enkelt sjekke om dagens billigste alternativ opererer med lokkepriser, eller om de også har vært billige over tid. Husk likevel at historiske priser ikke er noen garanti for at prisene vil forbli lave, bruk derfor snittprisen mer som en rettesnor enn som en fasit.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer