Helt nye mobildata

MOBIL: Neste generasjon mobilkalkis er nå lansert. Hvem er billigst på vanlige samtaler, samt SMS, MMS, GPRS og HSCSD? Et par museklikk i vår nye mobilkalkis vil gi deg svaret.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

I den norske mobiljungelen er det et mareritt å finne ut hvilket abonnement og hvilken operatør som er billigst for akkurat deg.

DinSides første mobilkalkulator har derfor vist våre lesere veien til de billigste selskapene helt siden 1998. Som en av DinSides største trafikkmaskiner gjennom tidene er konklusjonen enkel:

Mobilkalkulatoren har vært elsket av leserne – og fryktet av mobilselskapene. Det skyldes at vår kalkulator alltid har vært bedre oppdatert enn konkurrentenes utgaver. Det vil vi selvsagt fortsette med.

Helt ny

DinSides eminente IT-avdeling har nå laget en helt ny mobilkalkulator. Dette er den første versjonen, men vi vil utvide kalkulatoren med nye finesser etter den første innkjøringsperioden. Her er det altså bare å følge med.

Hva er nytt? Den største forskjellen er at du nå også vil kunne se hva selskapene tar betalt for dataoverføring via mobilen. I tillegg ligger selvsagt selskapenes MMS-priser inne.

Prisene på GPRS og HSCSD (hispeed data) er spesielt nyttig for deg som surfer mye på nettet, eller sjekker e-posten via mobilen.

I kalkulatorens merknadsfelt vil du også se hvilke selskaper som krever fakturagebyr, og hvordan du kan unngå gebyret.

Trykk her for å gå rett til mobilkalkisen

T3-dominans i hovedstaden

For deg som bor i Oslo kan Teletopias 3-nett være et gunstig alternativ. Per dags dato tar de for eksempel ikke betalt for GPRS, og kjører ekstremt gunstige priser på tekstmeldinger og samtaler i eget nett. Den store ulempen er imidlertid at de kun har dekning i hovedstaden, og således ikke er aktuelle for resten av landets mobilkunder.

Ser vi bort i fra dette selskapet er det imidlertid umulig å gi et fasitsvar på hvilken operatør – og ikke minst hvilket abonnement du bør velge. Her er det nemlig ditt eget ringemønster, altså hvor ofte og hvordan du bruker telefonen, som blir avgjørende.

Løsningen er altså å bruke mobilkalkisen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer