Helt nye mobildata

MOBIL: Neste generasjon mobilkalkis er nå lansert. Hvem er billigst på vanlige samtaler, samt SMS, MMS, GPRS og HSCSD? Et par museklikk i vår nye mobilkalkis vil gi deg svaret.

Publisert
Sist oppdatert

I den norske mobiljungelen er det et mareritt å finne ut hvilket abonnement og hvilken operatør som er billigst for akkurat deg.

DinSides første mobilkalkulator har derfor vist våre lesere veien til de billigste selskapene helt siden 1998. Som en av DinSides største trafikkmaskiner gjennom tidene er konklusjonen enkel:

Mobilkalkulatoren har vært elsket av leserne – og fryktet av mobilselskapene. Det skyldes at vår kalkulator alltid har vært bedre oppdatert enn konkurrentenes utgaver. Det vil vi selvsagt fortsette med.

Helt ny

DinSides eminente IT-avdeling har nå laget en helt ny mobilkalkulator. Dette er den første versjonen, men vi vil utvide kalkulatoren med nye finesser etter den første innkjøringsperioden. Her er det altså bare å følge med.

Hva er nytt? Den største forskjellen er at du nå også vil kunne se hva selskapene tar betalt for dataoverføring via mobilen. I tillegg ligger selvsagt selskapenes MMS-priser inne.

Prisene på GPRS og HSCSD (hispeed data) er spesielt nyttig for deg som surfer mye på nettet, eller sjekker e-posten via mobilen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer