- Henger ikke på greip

- Jeg fikk rett og slett sjokk.

PRISØKNING: Den nederlandske osten har økt i pris på Meny. Foto: Lerøy Mat
PRISØKNING: Den nederlandske osten har økt i pris på Meny. Foto: Lerøy Mat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Reaksjonen kommer fra en av DinSides tipsere, som var på jakt etter den nederlandske osten Maasdam på sin lokale Meny-butikk i Grenland.

Men jakten på osten som får beskrivelsen «fastost av pasteurisert kumelk med en mild, søt og nøtteaktig», endte istedenfor i et «ostesjokk» da han tok turen til Meny.

- Det henger ikke på greip, hva er det egentlig som skjer? spør tipseren.

- Hinsides

Reaksjonen skyldes en prisøkning han ikke hadde sett for seg. Sist gang han hadde kjøpt osten kostet den 200 kroner kiloen på tilbud, men nå viste prislappen hele 504 kroner kiloen.

- Det har alltid vært en dyr ost, men den gir en fantastisk smak og jeg har kjøpt den i lang tid. Vanligvis lar jeg osten langtidsmodne før bruk, men nå var lageret nesten tomt og jeg skulle derfor kjøpe mer.

Prisen i butikken står også oppført på Menys nettside.

Tipseren forklarer videre at han ikke hadde forestilt seg kiloprisen som møtte han.

- Jeg forstår at den ikke alltid er på tilbud, men den hadde steget mye i pris. Jeg fikk rett og slett sjokk, og tok bilde av den jeg hadde kjøpt forrige gang for å sammenlikne prisene, sier han og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer