Hent posten hos Esso

Nå kan du hente pakker hos Ali på hjørnet, videosjappa eller bensinstasjonen. Der det er døgnåpent, kan du hente pakkene midt på natta.

Publisert
Sist oppdatert

Posten har ikke lenger monopol på post. Det har HM Rowells, som er postordreavdelingen til Hennes & Mauritz, tatt konsekvensen av.

Hent posten hos Esso


Selskapet har valgt svenske Privpak som delleverandør av pakker. Privpak bruker et nettverk av dagligvarebutikker, videobutikker og bensinstasjoner for pakkelevering.

Hele døgnet

I Norge kan kundene nå hente pakker hos 125 slike kommisjonærer. De fleste ligger i byer i sør- og østlandsområdet, men også trøndere har kommisjonærer i nærheten.

- Privpak er bedre enn Posten. Særlig på Essos bensinstasjoner, som ofte har døgnåpent, har kundene fordelen av de lange åpningstidene, sier Jarle Aase, regionansvarlig for Privpak i Norge.

Postens åpningstider er også blitt lengre etter at de lanserte Post-i-Butikk-konseptet. Døgnåpen levering har Posten likevel ikke.

Samme pris

Hittil er det bare HM Rowells og kosmetikkleverandøren Yves Rocher som bruker i Privpak i Norge. I Sverige leverer selskapet hele 10.000 pakker daglig.

- Vi forhandler nå med flere selskaper her i landet. Dessuten får vi stadig nye kommisjonærer, sier Aase.

Kundene vil ikke merke noen forskjell i frakt- og leveringspriser. DinSide vet at Privpak har lavere priser for selskaper enn Posten. Det er hovedgrunnen til at HM Rowells har valgt dem. HM Rowells vil ikke uttale seg om saken.


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer