Pristest av apotek på nett:

Her er apotekvarene billigst

Vi har sjekket prisene i åtte apotek på nett, og kan avsløre til dels meget store forskjeller.

KJØP APOTEKVARENE PÅ NETT: Vi har pristestet nettapotekene, og funnet prisforskeller på opptil 137 prosent! Foto: chuckstock / Shutterstock / NTB scanpix
KJØP APOTEKVARENE PÅ NETT: Vi har pristestet nettapotekene, og funnet prisforskeller på opptil 137 prosent! Foto: chuckstock / Shutterstock / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

19. oktober skal det være klart for salg av reseptmedisiner på nett. Da skal det være klart for at alle med e-resept kunne bestille medisinene sine hos et nettapotek og få det tilsendt i posten. Noen nettapotek står klare til lanseringen av tjenesten, mens andre ikke helt er klare for netthandel reseptmedisiner.

Mens prisene på reseptmidisiner er strengt regulert, og det kun vil være mindre prisforskjeller på dette mellom ulike apotek, kan det derimot være mye å spare på å sjekke prisene på andre apotekvarer før du handler.

Vi har sjekket prisene på ti produkter hos åtte apotek som driver med nettsalg, og funnet prisforskjeller på opptil 137 prosent:

Den største prisforskjellen vi har funnet, er på Vichy deodorant, hvor billigste apotek tar 67 kroner og dyreste 159 kroner.

Handler du der det er billigst, får du varen til mindre enn halv pris: 58 prosent billigere.

Her er prisene

Vi har bevisst valgt ut ti vanlige apotekvarer.

Apotekvarer kan være mye; her er alt fra kosmetikk- og hygieneprodukter til reseptfrie medisiner som paracet og Ibux.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer