Her er årets harde pakker

Disse varene kommer til å gå som varmt hvetebrød i år.

Publisert
Sist oppdatert

Synes du det alltid er like vanskelig å finne ut hva du skal gi til din kjære til jul? Vi har gjort jobben for deg, og spurt noen utvalgte butikkjeder hvilke varer de tror kommer til å bli populære under norske juletrær i år.

Selvfølgelig bør du ha i mente at disse bransjene ønsker å gjøre fortjeneste, og noen av forslagene kan være farget av dette.

Små bærbare

Både i Expert og Elkjøp er det enighet om at små ultraportable datamaskiner eller minibærbare, såkalte Netbooks, blir å finne under mange juletrær i år.

- Mange er ute etter en PC nummer to til surfing og enkle programmer. Disse PC-ene er populære og har et prispunkt som gjør dem attraktive som julegaver, sier kommunikasjonsrådgiver Nils Erlimo i Expert.

Han nevner Asus Eee som et eksempel. Denne er blitt testet her på DinSide, og konklusjonen er at den er liten, elegant, støysvak og rimelig - men kun for deg som ikke krever for mye av ytelsen.

Les hele testen her

Wii på topp igjen

Salget av tv- og dataspill vil antakelig ta av denne julen igjen.

- Gaming vil bli kjempestort, som alltid, og vi tror Nintendo Wii kommer til å lede med et hestehode, sier informasjonssjef Åshild Indresøvde i Elkjøp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer