Her er årets julegave

Elektronikkbransjen tror dette produktet vil finnes under mange juletre i år.

En slik TV (til venstre) er kåret til årets julegave. Foto: Per Ervland
En slik TV (til venstre) er kåret til årets julegave. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stiftelsen Elektronikkbransjen har igjen kastet glans over et produkt de tror mange av oss vil kjøpe eller ønske oss til jul i år. I fjor var det dette produktet som vant, mens Nintendos spillkonsoll Wii og en lampe fra Phillips også har fått hedersbetegnelsen. I år er det en spesiell type flatskjerm som er kåret til årets julegave.

Fagbladet Elektronikkbransjen kårer LCD LED-TVene i serie 7 fra Samsung til årets julegave 2009.

Vi har selvsagt testet LED fra Samsung - se resultatet!

- LED-belysningen har gjort det mulig å lage en LCD-TV som er mindre enn tre centimeter tykk, som samtidig har god kontrast og godt sortnivå. Samsung har ledet an i denne utviklingen, og blir derfor kåret til årets julegave. Dette er en TV man enkelt kan henge på veggen! sier ansvarlig redaktør Stian Sønsteng i fagbladet Elektronikkbransjen.

Årets beste produkter

Kåringen fant sted på Radisson SAS Plaza Hotel nå i kveld der både bransjefolk og journalister var til stede. Årets jury skal ha bestått av redaksjonen i fagbladet Elektronikkbransjen, sammen med andre fra bransjen.

Det er lagt vekt på å finne frem til produkter av høy kvalitet som representerer både volum og brukervennlighet, som gjerne tilfører markedet noe nytt, og som det kan forventes at mange ønsker seg til jul - enten til seg selv eller familien, heter det i pressemeldingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer