Her er årets julegave

Elektronikkbransjen tror dette produktet vil ligge under treet i år.

Her er årets julegave
Publisert
Sist oppdatert

Hvert år gir Stiftelsen Elektronikkbransjen oppmerksomhet til et spesielt produkt de tror mange kommer til å kjøpe til jul. Tidligere har blant annet Nintendos spillkonsoll Wii og en demringslampe fra Philips blitt kåret til årets julegave.

I år er det Blu-Ray-spillere som er kåret til årets julegave.

- Blu-Ray et av de mest innovative produktene i markedet for tiden, og en naturlig fortsettelse av DVD, sier informasjonssjef Erik Andersen i Elektronikkbransjen til DinSide.

SE OGSÅ: Test av syv Blu-Ray spillere her!og Alle kjøper denne til jul

Årets beste produkter

Kåringen av årets julegave fant sted på Radisson SAS Plaza Hotel i Oslo i kveld. Kåringen ble foretatt av fagbladet Elektronikkbransjen, sant representanter fra forskjellige elektronikkforhandlere.

I tillegg til årets julegave, ble det delt ut priser til det elektronikkbransjen mener er de beste produktene som er lansert i år:

- Årets mobiltelefon: iPhone 3G (Les testen her!)- Årets dataprodukt: Acer Aspire One (Les test her!)- Årets digitalboks (TV): Grundig DTR 8860- Årets tilbehør: Sandisk minnebrikker- Årets småelektriske: Electrolux Ergorapido (småstøvsuger)- Årets film: Mamma Mia- Årets fotoprodukt: Panasonic G1- Årets spill: Little Big Planet (PlayStation 3)- Årets klassiker: Kenwood Major kjøkkenmaskin- Årets hvitevarer: Tørketromler med varmepumpeteknologi (Bosch, Miele og AEG)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer