Lokale corona regler

Her er corona-reglene nå

De nasjonale og lokale corona-reglene endres stadig. Det er ingen planer om en felles informasjonstjeneste som dekker både lokalt og nasjonalt.

COVID-19 REGLER: Greier du å følge med på hvilke råd og regler som gjelder både nasjonalt og lokalt, til enhver tid? Det er ingen nasjonal samleside som gir deg svar på hva som gjelder både nasjonalt og lokalt. Helsedirektoratet sier det vil være en formidabel jobb å holde råd og regler oppdatert til enhver tid i en felles oversikt. Foto: NTB
COVID-19 REGLER: Greier du å følge med på hvilke råd og regler som gjelder både nasjonalt og lokalt, til enhver tid? Det er ingen nasjonal samleside som gir deg svar på hva som gjelder både nasjonalt og lokalt. Helsedirektoratet sier det vil være en formidabel jobb å holde råd og regler oppdatert til enhver tid i en felles oversikt. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Artikkelen er oppdatert tirsdag 16. mars kl 06.10

Det er nasjonale råd, regler og coronatiltak - og det er lokale råd og regler. Og alle disse er under stadig endring på grunn av den generelle smitteutviklingen i Norge og lokale utbrudd.

Mandag kveld ble det varslet innføring av de strengeste smitteverntiltakene i Oslo noensinne - og svært strenge tiltak i hele Viken.

Også andre steder i landet er det iverksatt innstramminger og strengere tiltak. For eksempel Oppdal melder om en uoversiktlig smittesituasjon og mulige særregler for påsken.

Alt dette betyr at det nå, som under hele pandemien, er stor sjanse for at lokale råd og regler endres igjen.

Det finnes imidlertid fremdeles ingen offisiell, nasjonal samleside som viser alle rådene, reglene og tiltakene som gjelder både lokalt og nasjonalt.

Her finner du coronareglene

Dinside har tidligere skrevet om hvor du må gå for å finne nasjonale og lokale råd og regler som gjelder for befolkningen under coronapandemien.

Du finner de nasjonale rådene på helsenorge.no, mens det er kommunene som har ansvaret for å formidle informasjon om lokale råd til innbyggerne. Du må altså gå til på kommunenes nettsider for å finne lokal informasjon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer