Svenskehandel desember 2017

Her er de beste svenskekuppene akkurat nå!

Det er fremdeles mulig å gjøre gode kjøp på svenskehandel. Vi har sjekket prisene for deg – og her er de beste tipsene.

JEPP, RIBBE ER GRISEBILLIG: Du får ikke billigere ribbe enn dette i Norge: 29,90 kroner for fersk ribbe er virkelig billig. I Norge er billigste vakuumpakkede ribbe i lavprisbutikkene dobbelt så dyr ... Foto: Berit B. Njarga
JEPP, RIBBE ER GRISEBILLIG: Du får ikke billigere ribbe enn dette i Norge: 29,90 kroner for fersk ribbe er virkelig billig. I Norge er billigste vakuumpakkede ribbe i lavprisbutikkene dobbelt så dyr ... Foto: Berit B. Njarga Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det nærmer seg 3. søndag i advent og det er kun én uke til jul.

Denne helgen, lørdag 16. og søndag 17. desember, ventes det storinnrykk av nordmenn på svenskehandel.

– Julerushet har begynt, men normalt sett blir det ekstra mye fra 12. desember, når julelønningene med halv skatt kommer, og pensjonistene får utbetalingene sine. Så helga 16. til 17. blir den mest travle helga nå før jul, sier Ole Lind, butikksjef ved MaxiMat på Nordby Shoppingsenter til Dinside.

Det betyr at det kan bli travelt i ribbedisken på svenskegrensa til helga – også ettersom det er eneste helgen mellom utbetalingene 12. desember og selve julehelga.

– Fra 12. til og med 22. desember blir det erfaringsmessig travlest. 23. desember er det imidlertid stille og rolig, forteller Lind.

Ønsker du å sikte deg inn mot et mest mulig rolig tidspunkt, bør du komme tidlig eller seint.

– Før klokka 12 er det stillest, forteller Lind – og sier videre at det mest travle tidspunktet i løpet av hele helga er lørdag mellom 12 og 17.

At det er nettopp lørdag og ikke søndag som er travlest, henger nok sammen med at nordmenn gjerne svinger innom Systembolaget i samme slengen – og det er ikke åpent søndager.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer