Her er de billigste kredittkortene

Forskjellene er enorme. Pass deg for skjulte gebyrer!

Er du i tvil om hvilket kort du skal bruke? Foto: Colourbox.com Foto: Colourbox
Er du i tvil om hvilket kort du skal bruke? Foto: Colourbox.com Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvilke kort er de billigste å bruke i utlandet - både når det gjelder minibankuttak og shopping? Her er det store prisforskjeller. Det koster penger å ta ut penger i utlandet, men det er forholdsvis billig å trekke kortet for et par sandaler eller en ny dress.

Vi har sjekket prisene på 21 forskjellige kort, noen er kjente, noen mindre kjente og noen er nye. Vi har sett på alle sidene ved kortet, men valgt å fokusere på utenlandshandel og minibankuttak nå som det er ferietid, og mange skal til utlandet.

Gjemmer valutapåslaget

Det kan lønne seg å trekke kortet når man er på shopping i utlandet, for hos alle bankene kommer du unna med valutapåslag på rundt 1,75 prosent av uttakssummen. Dermed koster det 17,50 kroner å ta ut 1000 kroner i minibank utenfor Norge. Så desto mer penger du tar ut, desto mer betaler du for å ta ut.

Her er hele listen, fra dyrest til billigst

Disse prisene er gebyrer, valutapåslag og effektiv rente. Beregnet ut ifra uttak på 1.000 kroner i utlandet og 1.000 kroner varekjøp i utlandet. Merk at prisen lengst til høyre er inkludert årsavgift og innmeldingsavgift.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer