Her er de billigste nettapotekene

Vi har pristestet nettapotekene. Og det er MYE å spare!

KJØP PÅ NETT: Du kan kjøpe apotekvarer på nett, og det er billig. I vår prissjekk sparer vi inntil 58 prosent på å velge billigste kontra dyreste nettapotek. Foto: BERIT ROALD/NTB SCANPIX
KJØP PÅ NETT: Du kan kjøpe apotekvarer på nett, og det er billig. I vår prissjekk sparer vi inntil 58 prosent på å velge billigste kontra dyreste nettapotek. Foto: BERIT ROALD/NTB SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har tidligere skrevet om at det kan være mye å spare på å kjøpe apotekvarer i Sverige. Dinside sparte nesten halve prisen, da vi handlet på svensk kontra norsk apotek.

Men du kan spare mye bare ved å gjøre handelen fra godstolen i stua.

Per i dag finnes det sju godkjente nettapotek i Norge, som selger til privatpersoner. Vi har sjekket prisene - og det er mye å spare både på å velge riktig nettapotek - i tillegg til at det kan være mye å spare på å handle på nett kontra i det fysiske apoteket.

LES OGSÅ: Så mye sparte vi på å kjøpe apotekvarene i Sverige

Opptil 58 prosent billigere

Vi har sjekket prisene på ulike apotakvarer, blant annet kremer, kosttilskudd, slankeprodukter, røykeavvenningsprodukter og prevensjonsmidler. Som du kan se av tabellene nedenfor, er det store prisforskjeller hos de ulike nettapotekene.

Vi har funnet at du kan spare inntil 58 prosent ved å velge billigste kontra dyreste nettapotek, som på deodoranten fra Vichy. For øvrig kan du stort sett spare mellom 30 og 40 prosent.

Boots apotek sier til Dinside at de har samme priser på nett og i butikk - så om du lurer på hvor mye du kan spare på å velge nettapotek fremfor et vanlig apotek, har du svaret der!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer