Her er de dyreste storbyene å feriere i

Oslo er dyrest av alle, men de mest populære storbyreisemålene for nordmenn er også de dyreste i Europa.

DE DYRESTE STORBYENE: Oslo er aller dyrest, men skal du på storbytur i høst, er dette noen av de dyreste du kan velge ... London, Paris,København og Barcelona får alle stryk i en stor pristest av typiske turistattraksjoner og -forbruk i europeiske storbyer. Foto: ALL OVER PRESS
DE DYRESTE STORBYENE: Oslo er aller dyrest, men skal du på storbytur i høst, er dette noen av de dyreste du kan velge ... London, Paris,København og Barcelona får alle stryk i en stor pristest av typiske turistattraksjoner og -forbruk i europeiske storbyer. Foto: ALL OVER PRESS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rekordmange nordmenn skal på storbyferie i høstferien.

De mest populære storbyene for nordmen i høst er London, Barcelona, New York, Lisboa, Paris, København, Amsterdam, Stockholm, Reykjavik og Berlin, i den rekkefølgen. Dette ifølge reisebyrået Ticket. Også Finn.no kan bekrefte at London er nordmenns favorittby, etterfulgt av København, New York og Barcelona.

Men fem av disse er kanskje ikke det smarteste valget for høstferien, i hvert fall ikke om du sorterer etter prisnivå.

Både London, Paris, Barcelona, København og Amsterdam får nemlig «stryk» i en fersk prisundersøkelse av typiske feriekostnader.

Oslo er desidert dyrest

Det er den tyske bilistorganisasjonen ADAC som har pristestet typiske feriekostnader i 20 europeiske storbyer. Mange av disse er svært populære blant norske turister. Men som vi allerede har nevnt:

Fem av de mest populære storbyene for nordmenn på tur i høst, er på rødsiden av tabellen. Dette er byer som blir kategorisert som «svært dyre», og som altså rett og slett får stryk!

Du kan se hele lista rangert etter kostnader nedenfor, men det må også nevnes at Oslo faktisk er dyrest av alle! Det er likevel ikke veldig mye som skiller Oslo fra de nest dyreste byene på lista; Paris og London.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer