Her er de norske prisene på iPad-abonnement

Verdens mest omtalte nettbrett lanseres i morgen, her er Telenor og Netcom abonnementspriser.

NORGESPREMIERE: Telenor og Netcom lanserer iPad-abonnement i morgen, tirsdag 30. november. Foto: DinSide
NORGESPREMIERE: Telenor og Netcom lanserer iPad-abonnement i morgen, tirsdag 30. november. Foto: DinSide Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Apples meget ettertraktede lesebrett blir endelig lansert for norske kunder i morgen. Svenske varehus varslet allerede i dag tidlig om at de skal ha midnattsåpent for å selge iPad offisielt i Sverige og nå har også bekreftelsen her til lands kommet.

Norges største teleselskaper sendte i dag ut pressemeldinger om at de skal lansere dataabonnement til iPad med WiFi+3G i Norge fra og med i morgen.

Pressemeldingene sa riktignok ingenting om hvorvidt teleselskapet skal selge nettbrettet fra i morgen, men at selskapene lanserte dataabonnement fra i morgen var selvsagt ikke tilfeldig.

Hverken Telenor eller Netcom har bindingstid på sine dedikerte iPad-abonnement. Merk også at dette kun er priser på abonnementene, ikke for selve brettet.

Telenors priser for iPad med 3G blir som følger:

Alternativ 1: SurfPad M - for deg som surfer noeMånedspris: Kr. 99,-Inkludert data hver mnd.: 0,75 GBTrådløse Soner: Inkludert Binding: Nei Etablering: Kr. 0,-

Alternativ 2: SurfPad L - for deg som surfer myeMånedspris: Kr. 199,-Inkludert data hver mnd.: 3 GBTrådløse Soner: Inkludert Binding: Nei Etablering: Kr. 0,-

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer