Pristest av reseptfrie legemidler: Paracet, Ibux og Otrivin

Her er de reseptfrie legemidlene billigst

Handler du Paracet eller andre legemidler uten resept, bør du styre unna apotekene og heller kjøpe dem på dagligvarebutikken.

BILLIG PARACET: Vil du ha rimelige hodepinetabletter reseptfritt, bør du kjøpe dem på dagligvarebutikkene. Foto: Berit B. Njarga
BILLIG PARACET: Vil du ha rimelige hodepinetabletter reseptfritt, bør du kjøpe dem på dagligvarebutikkene. Foto: Berit B. Njarga Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du over 18 år, kan du handle medisiner reseptfritt på dagligvarebutikkene, men ikke mer enn én pakke av hvert produkt på én og samme handel. Matbutikkene har et lite utvalg legemidler, som Paracet, Ibux, Otrivin, Zyrtec, Nicotinell og lignende.

Og det lønner seg - viser vår prissjekk av noen av apotekvarene du også finner i dagligvarebutikkene. Se også hvilke nettapotek som har de laveste prisene.

Det er spesielt på tre produkter det kan være mye å spare på de reseptfrie kjøpene dine.

Store prisforskjeller på Paracet, Pyrisept og Nicotinell

I tabellen under ser du hvilke produkter vi har sjekket priser på. Som tabellen viser, er det spesielt Paracet, Pyrisept og Nicotinell nikotintyggegummi hvor det er mye å spare på å handle varene i dagligvarebutikkene.

Og på alle tilsvarende produkter er samtlige billigst på butikk framfor på apotek.

Du kan se laveste pris i grønt og høyeste pris i rødt, i tabellen. Trykker du på tabellen, for du den opp i et større format.

Billigst på Rema 1000 og Kiwi

Prisene butikkene imellom er relativt like, men Rema 1000 er en ørliten smule rimeligere enn Kiwi. Med ett unntak følger prisene hverandre svært tett.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer