Her er det allerede gratis

I Sverige, Danmark, England og Vestfold nyter internettsurfere allerede godt av gratis internett-tilkobling.

Publisert

I Sverige er det allerede fire leverandører som tilbyr internettabonnement uten avgift. En av dem er Spray (Razorfish) som også opererer en startside i Sverige. Sprays alliansepartner Utfors og flere av de andre tilbyr ubegrenset surfing, flere epost-kontoer, support og en hjemmeside begrenset til 5-10 MB.

I England tilbyr butikkkjedene Dixons og Tesco samt British Telecom muligheten til avgiftsfri surfing. Og her har antallet Internett-brukere som bruker en eller annen gratis Internett-tjeneste, som Freeserve, passert antallet betalende abonnenter.

24. mars 1999 åpnet Vestfold sin internettportal for samlet vestfoldinformasjon. Og i april gikk det ut et tilbud om gratis internettabonnement og reduserte surfekostnader til alle 90.000 husstander i Vestfold.

Tele 2 Danmark har for lengst tilbudt samtlige 2,2 millioner husstander i Danmark gratis internettaksess. For dansker som er på nettet mindre enn 45 minutter per dag i gjennomsnitt lønner det seg å benytte tilbudet om gratisaksess. Lavere telleskrittkostander på abbonnementsløsninger gjør at disse lønner seg dersom bruken er større.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.