Her er det alltid salg

Og outletbyen i Vestby vokser stadig.

Det utenlandske fenomenet med store lagerutsalg begynner å bre om seg også i Norge. Foto: DinSide
Det utenlandske fenomenet med store lagerutsalg begynner å bre om seg også i Norge. Foto: DinSide Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vestby utenfor Oslo er i ferd med å bli en egen liten outletby. I tillegg til det gigantiske Outlet One som har kjøpt opp Wistex ved siden av og blitt enda større, er det et nytt senter på trappene, nemlig Norwegian outlet, som bygges i et fantastisk tempo.

- Vi har sagt vi skal åpne i mai 2010, og alt går som planlagt. Det blir klær og utstyr fordelt over cirka 2.000 kvadratmeter, sier Trond Vegard Brattlie til DinSide.

Den tidligere skøyteløperen Ådne Søndrål er en av initiativtakerne til det nye outletsenteret. Dermed kaster de seg på en trend fra utlandet hvor store outletlandsbyer er stor business.

Men det finnes allerede en del mindre lagerutsalg og outlets i Norge, og vi får jevnlig tips om nye. Nedenfor har vi listet opp noen av godbitene.

Norske lagerutsalg:

Fagerborg Elektro - Vi tar inn en del b-varer fra Whirlpool. Vi har manage vaskemaskiner, men også tørketromler, kombiskap og oppvaksmaskiner. Vi har alltid noen b-vare inne, sier butikkeier Jon Erik Nordenstam til DinSide.

Fagerborg Elektro selger b-varene med minimum 25 prosent rabatt, men er du heldig får du opptil 40 prosent. De har ikke merket noen ekstra pågang i det siste, men sier at b-varene er populære hele tiden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer