Her er det alltid salg

Ingen grunn til panikk etter sommeren.

Du kan handle billig hele året hvis du kjenner til utsalgene. Foto: Colourboc.com
Du kan handle billig hele året hvis du kjenner til utsalgene. Foto: Colourboc.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Høsten kan være tøff for de som har brukt mye penger i sommermånedene. Derfor er det fint at det hele tiden er mulig å sikre seg billige varer. Gjennom de siste månedene har leserne tipset oss om det de mener er Norges beste outlets (fabrikkutsalg). Der kan du handle på salg hele året.

Vi har sortert ut de beste tipsene:

Fagerborg Elektro - Vi tar inn en del b-varer fra Whirlpool. Vi har manage vaskemaskiner, men også tørketromler, kombiskap og oppvaksmaskiner. Vi har alltid noen b-vare inne, sier butikkeier Jon Erik Nordenstam til DinSide.

Fagerborg Elektro selger b-varene med minimum 25 prosent rabatt, men er du heldig får du opptil 40 prosent. De har ikke merket noen ekstra pågang i det siste, men sier at b-varene er populære hele tiden.

- Mange av varene er ikke skadet i det hele tatt. Det kan være snakk om en rift i pappen, og da blir varen automatisk sortert ut som b-vare, forklarer Nordenstam.

Butikken opererer med 2 års garanti og 5 års reklamasjon på varene, også b-varene.

Navn: Fagerborg ElektroÅpningstider: Man-fre: 10-17, tors: 10-18, lør: 10-15Adresse: Thereses gt 16 B, Oslo

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.