Her er det alltid salg

Ingen grunn til panikk for slunkne februar-lommebøker.

Foto: Per Ervland
Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Januarsalget har allerede bredt seg til februar. Men februar kan være en tøff måned økonomisk med store regninger som ligger til forfall. Er du redd for å gå glipp av de fristende tilbudene, kan du trøste deg med at det finnes steder der du aldri må betale for mye.

Slik overlever du februar

Gjennom høsten har leserne tipset oss om det de mener er Norges beste outlets (fabrikkutsalg). Der kan du handle på salg hele året.

Vi har sortert ut de beste tipsene:

Fagerborg Elektro - Vi tar inn en del b-varer fra Whirlpool. Vi har manage vaskemaskiner, men også tørketromler, kombiskap og oppvaksmaskiner. Vi har alltid noen b-vare inne, sier butikkeier Jon Erik Nordenstam til DinSide.

Fagerborg Elektro selger b-varene med minimum 25 prosent rabatt, men er du heldig får du opptil 40 prosent. De har ikke merket noen ekstra pågang i det siste, men sier at b-varene er populære hele tiden.

- Mange av varene er ikke skadet i det hele tatt. Det kan være snakk om en rift i pappen, og da blir varen automatisk sortert ut som b-vare, forklarer Nordenstam.

Butikken opererer med 2 års garanti og 5 års reklamasjon på varene, også b-varene.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer