Her er det billigst å handle på nett

En rekke nettbutikker tilbyr fri frakt på filmer og spill. Men hvor mye kan du spare ved å handle i disse butikkene?

Her er det billigst å handle på nett
Publisert
Sist oppdatert

Den norske nettbutikken Zailor.no gikk for kort tid siden ut med nyheten om at de nå tilbyr fri frakt på alle sine varer. Zailor spesialiserer seg på film og spill, altså relativt rimelige produkter det er irriterende å betale dyr frakt for. Nettbutikkene til Lefdal og Elkjøp har også tilsvarende tilbud.

DinSide har prisjekket noen av de mest populære filmene og spillene på markedet, og sjekket om butikkene som tilbyr fri frakt faktisk er billigere enn butikkene som legger til frakt på prisen. Utvalget er basert på de mestselgende spillene og filmene i uke 34.

LES OGSÅ: Her kan du få inntil 99 prosent rabatt

Fri frakt er billigst

Resultatet av pristesten er ikke til å misforstå: Butikkene som tilbyr fri frakt er billigere enn butikkene som ekskluderer fraktkostnadene i produktprisene. I hvert fall i utvalget DinSide har valgt.

Lefdal.com er billigst av de norske butikkene i testen. Totalsummen av alle sammenlignbare varer ble 3.895 kroner i Lefdals nettbutikk. Ingen andre av de norske butikkene i testen kommer under en totalsum på 4.000 kroner. Lefdals storebror, Elkjøp, følger på andreplass med en totalsum på 4.035 kroner. Deretter er det et sprang opp til Zailor, der totalprisen endte på 4.498 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer