Pristest «nye Oslo Lufthavn»

Her er det billigst øl, vin og mat på Gardermoen

Vi har sjekket prisene på alle serveringsstedene på «nye Oslo Lufthavn». Her kan du se hvor det er billigst med mat og drikke.

HVOR FÅR DU MEST FOR PENGENE? Det er mange nye og mange flere spisesteder på Gardermoen, når «nye Oslo Lufthavn» offisielt åpner torsdag 27. april 2017. Ønsket fra Avinor er at flere aktører skal gi økt konkurranse, på tilbud og pris. Vi har sjekket prisene på kaffe, øl, vann, vin og mat på nye Oslo Lufthavn. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
HVOR FÅR DU MEST FOR PENGENE? Det er mange nye og mange flere spisesteder på Gardermoen, når «nye Oslo Lufthavn» offisielt åpner torsdag 27. april 2017. Ønsket fra Avinor er at flere aktører skal gi økt konkurranse, på tilbud og pris. Vi har sjekket prisene på kaffe, øl, vann, vin og mat på nye Oslo Lufthavn. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert

Utbyggingen av «nye Oslo Lufthavn», eller «Gardermoen» på folkemunne - startet i 2011. Torsdag 27. april 2017 kommer samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen til hovedflyplassen for å foreta den offisielle åpningen av den «nye» flyplassen.

Alt skal være klappet og klart til åpningen, og om du ikke allerede har reist fra eller til Gardermoen den siste tiden og sett hva utbyggingen dreier seg om, kan vi raskt oppsummere hva utbyggingen blant annet omfatter:

  • En helt ny pir: Pir nord
  • Utvidet/ny avgangshall med ny og utvidet sikkerhetskontroll
  • Ny ankomsthall/utvidet ankomstområde
  • Ny jernbanestasjon
  • Nytt bagasjehåndteringsanlegg

Inkludert i dette inngår nye serveringssteder og nye butikker, nye taxfreebutikker, nye tekniske anlegg (eksempelvis skal kjøling av flyplassen foregå ved hjelp av et snøsmeltingsanlegg for snøen som kom i fjor - eller i går ...).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.