Her er det noe som ikke stemmer

Ikke la deg lure av tilbud om å motta en gratis bærbar pc fra Sony Ericsson.

Her er det noe som ikke stemmer
Publisert
Sist oppdatert

En e-post med et svært forlokkende laptoptilbud sirkulerer nå på nettet.

I e-posten er det bilde av det som skal være en splitter ny laptop fra mobilprodusenten Sony-Ericsson. Og best av alt: Du kan få den gratis! Alt du trenger å gjøre er å videresende e-posten til åtte personer, med en kopi til en person som utgir seg for være en Ericsson-ansatt med navn Anna Swelung.

Tilbudet er selvfølgelig for godt til å være sant.

Derfor er det bare tull

Sony Ericsson har nå sendt ut en pressemelding , som bekrefter at det ikke finnes noen bærbar pc fra bedriften, og at e-posten bare er juks og fanteri.

- Sony Ericsson bekrefter at denne e-postkampanjen er en spøk. I tillegg bekrefter vi at den angivelige Ericsson-kontakten ikke eksisterer, melder bedriften på sine nettsider.

Mobilgiganten advarer mot å la seg lure av reklamekampanjer som ikke kommer fra bedriften offisielle kanaler. Og dersom du skulle motta en e-post der du kan vinne en laptop fra selskapet, er det ikke tvil om hva du ikke burde gjøre.

- Vennligst ikke svar eller videresend e-posten dersom du skulle motta den, er det klare budskapet fra Sony Ericsson.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer