Her er det søndagsåpent

Og du trenger ikke stresse rundt på masete kjøpesentre.

IKKE ÅPENT? Vet du hva du skal ha, slipper du kø eller stengte dører ved å handle på nett. Foto: Per Ervland
IKKE ÅPENT? Vet du hva du skal ha, slipper du kø eller stengte dører ved å handle på nett. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skulle du gjerne handlet julegavene i dag? Det er fullt mulig å handle dem akkurat nå - på nettet. Handler du nå, får du fortsatt varene i god tid før jul.

Her er postens frister!

Men kanskje har du ikke fullstendig oversikt over hva som finnes der ute, og hvor du får tak i de beste tilbudene? Nedenfor gir vi deg en stor oversikt over norske nettbutikker i ulike sjangre. Om du ikke skal handle, kan du kanskje snappe opp noen nye gaveideer?

Her finner du nettbutikkene:

Elektronikk og data

Klær, sko og sportsutstyr

Lesestoff og leker

Musikk og film

Møbler, interiør og kjøkken

Reiser og opplevelser

Ny av året

Med på listene våre er for eksempel nettbutikken Enklere liv, som selger produkter som er tilpasset handikappede, eller til folk som bare vil ha, ja, nettopp, et enklere liv.

- Vi ser at vi selger noe helt enormt av en automatisk visp som rører i sausen mens man selv gjør andre ting på kjøkkenet, sier Sverre Steensen i Enklere liv til DinSide.

Andre produkter du får kjøpt i nettbutikken, er en ostehøvel som gir deg ekstra kraft, en sengestige som kan festes under madrassen, og et selvklebende speil du kan feste hvor du vil, for å nevne noe.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer