Her er det søndagsåpent

Og du trenger ikke stresse rundt på masete kjøpesentre.

Et alternativ til stengte dører er å handle gavene på nettet. Foto: Per Ervland
Et alternativ til stengte dører er å handle gavene på nettet. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skulle du gjerne handlet julegavene i dag? Det er fullt mulig å handle dem akkurat nå - på nettet. Handler du nå, får du fortsatt varene i god tid før jul.

Når må juleposten sendes? Se fristene!

Men kanskje har du ikke fullstendig oversikt over hva som finnes der ute, og hvor du får tak i de beste tilbudene? Nedenfor gir vi deg en stor oversikt over norske nettbutikker i ulike sjangre. Om du ikke skal handle, kan du kanskje snappe opp noen nye gaveideer?

Her finner du nettbutikkene:

Elektronikk og data

Klær, sko og sportsutstyr

Lesestoff og leker

Musikk og film

Møbler, interiør og kjøkken

Reiser og opplevelser

Smarte leveringstriks

Vi har to smarte råd til deg som skal handle julegaver på nett. For det første: I travle førjulstider er det fint å kunne benytte seg av Post-i-butikk. Posten har også en tjeneste der du kan bli varslet på SMS når pakken er klar til å hentes.

Du kan også be om at pakken sendes direkte til mottaker, dersom du ikke har anledning til å levere personlig. Da slipper du dobbel porto! Noen nettbutikker pakker attpåtil inn pakken for deg! Det kan eventuelt være fint å gi beskjed på forhånd, om at det er julepresanger som ankommer, slik at mottaker ikke pakker opp gaven på forhånd.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer