Her er din nye strømpris

KAOSET OVER? Vi har oppdatert vår strømprisliste og vår strømkalkulator med de siste prisene. Her får du tallene.

Publisert
Sist oppdatert


Selv om strømprisene fremdeles er langt over normalen, ser strømmarkedet ut til å ha roet seg noe i forhold til bonanzaen i forrige uke.

Articentel Energy er foreløpig versting på pristoppen - med sin varslede strømpris på hele 145 øre kWh. NYTT: Articentel har nå gått konkurs.

De er imidlertid ikke alene om å ha et kraftig prishopp.

Av de landsdekkende strømleverandørene har både Forbrukerkraft, Skånevik Ølen Kraftlag, Fitjar kraftlag og Salten Kraftsamband varslet strømpriser fra 109,49 øre kWh og oppover.

Trykk her for å se de nye prisene hos de landsdekkende strømleverandørene.

Bedre fra Konkurransetilsynet

Det store problemet i forrige uke var at Konkurransetilsynet ikke tok hensyn til at strømleverandørene varslet prisendringer flere ganger i uka.
I praksis resulterte det i at alle strømprisene de oppga hadde tall som var grovt misvisende. Nå har heldigvis Konkurransetilsynet endret praksis - i dag finner du prisvarsler for flere uker framover, og det er disse prisene som nå er lagt inn i vår oppdaterte Strømkalkulator - og i vår Strømprisliste.


Ikke strøm til alle

Det blir stadig færre landsdekkende strømleverandører.

I forrige uke var det 18 strømleverandører - denne uka viser Konkurransetilsynets oversikt at det fra og med 2003 kun er 15 landsdekkende leverandører igjen.

Trykk her for å se de varslede prisene fra og med uke 1 i 2003.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer