Billig sydentur 2017:

Her er ferien billigst

Bulgaria er det desidert rimeligste reisemålet i sommer.

BILLIGST I BULGARIA: Sunny Beach er sommerens billigste badedestinasjon i en fersk prisundersøkelse fra britiske Post Office. Der kan du kutte kostnadene til mat og drikke med mer enn to tredjedeler, sammenliknet med dyreste destinasjon i prissjekken; Ibiza i Spania. Foto: Shutterstock/NTB Scanpix
BILLIGST I BULGARIA: Sunny Beach er sommerens billigste badedestinasjon i en fersk prisundersøkelse fra britiske Post Office. Der kan du kutte kostnadene til mat og drikke med mer enn to tredjedeler, sammenliknet med dyreste destinasjon i prissjekken; Ibiza i Spania. Foto: Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Foretrekker du byferie til storbyer som London - eller er du mer badeferietypen som helst slanger deg på en sandstrand på Kanariøyene eller andre hyggelige steder?

Er du av sistnevnte type og ennå ikke har bestemt deg for hvor årets badeferie skal gå, bør du ta en kikk på denne prisundersøkelsen fra britiske Post Office. Det er nemlig ingen av de mest populære sommerferielandene for norske badeturister som er billigst - men et av de mest populære er faktisk dyrest!

De mest populære ferielandene for norske sommerturister er ifølge de siste statistikkene vi har fått fra reise- og charterbyråene Hellas, Spania og Kroatia.

Ifølge Post Office, har prisene i Bulgaria stupt - og de kårer Sunny Beach til det billigste badeferiestedet i Europa i sommer.

Kroatia er blant de dyreste ferielandene du kan velge - men der er det også store prisforskjeller - så du kan finne rimelige destinasjoner også der.

Her er det billigst

Sunny Beach i Bulgaria er stedet du ifølge prisundersøkelsen til Post Office får mest for pengene i sommer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer