Pristest på mat på Gardermoen

Her er Gardermoens billigste baguette

Vi har sjekket matprisene på Oslo Lufthavn. Se hvor du får den billigste baguetten før avreise.

PRISTEST PÅ MAT: Vi har sjekket hva du må betale for baguette og vann på Gardermoen. Det er en prisforskjell på 23 prosent mellom billigste og dyreste «totalpakke». Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
PRISTEST PÅ MAT: Vi har sjekket hva du må betale for baguette og vann på Gardermoen. Det er en prisforskjell på 23 prosent mellom billigste og dyreste «totalpakke». Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert

Den store utbyggingen på Oslo Lufthavn er snart i havn, og selv om den offisielle åpningen av hele utbyggingen ikke er før 27. april 2017, har de nylig åpnet den nye avgangsterminalen for prøvedrift.

Med utbyggingen kommer også mange nye spisesteder, og det skal gi et bredere tilbud til deg som reiser. Vi har allerede sjekket ut den nye restauranten til Jamie Oliver som ligger i innenlandsterminalen.

Serveringstilbudet på Gardermoen har tidligere blitt kritisert på grunn av manglende priskonkurranse ettersom det har vært én aktør som har stått bak alle serveringsstedene.

Dette blir det snart slutt på når de nye serveringsstedene er på plass til åpningen i 2017, og Konkurransetilsynet håper dette kan gi både lavere priser og bedre valgmuligheter.

Vi har sjekket prisene på mat og drikke på de serveringsstedene som er på Gardermoen nå.

Og som du kan se av prisoversikten: Det er penger å spare på å velge billigste serveringssted.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer